معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از آغاز برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت حضوری در دانشگاه خبر داد.

دکتر مهدی کاشانی‌نژاد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از آغاز برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت حضوری در دانشگاه  پس از نزدیک به دو سال آموزش مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با توجه به مصوبات کمیته پیشگیری و شورای سلامت دانشگاه، از شنبه، بیست و نهم آبان ماه کلاس‌های دانشجویان مقطع دکتری در دانشگاه به صورت حضوری برگزار شده است.

دکتر مهدی کاشانی‌نژاد با اشاره به تدریجی بودن مرحله بازگشایی کلاس های حضوری، گفت: انشاالله با تکمیل شدن واکسیناسیون دانشجویان، شاهد برگزاری حضوری کلاس‌های درسی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و در ادامه کارشناسی باشیم و تا آن زمان کلاس‌های این دانشجویان به صورت مجازی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: در حال حاضر جلسات دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد و رساله دکتری نیز بصورت حضوری برگزار می‌گردد و تنها اساتید داوری که در خارج از دانشگاه حضور دارند می‌توانند بصورت مجازی در جلسه دفاع مشارکت نمایند.

ایشان در پایان خاطر نشان کرد:  کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مرحله نگارش پیشنهادیه و انجام پایان نامه و یارساله هستند، در صورت موافقت دانشکده مربوطه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از امکانات دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی استفاده کنند.

دریافت فایل ضمیمه
 تاریخ ارسال خبر :   30 آبان 1400 - 15:02    |     تعداد بازدید :   65
 ارسال کننده :   معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی    |      کد خبر :   15713
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      30 آبان 1400 - 15:02    |    کد خبر : 15713