معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های با آزمون و صرفاً با سوابق تحصیلی سال 1401

ضمن تبریک قبولی و آرزوی موفقیت به کلیه پذیرفته شدگان گرامی، به اطلاع می­ رساند ثبت نام اولیه پذیرفته­ شدگان در کلیه رشته­ های با آزمون و با سوابق تحصیلی بصورت غیرحضوری (اینترنتی) از تاریخ 31 شهریورماه ماه لغایت 8 مهرماه 1401 انجام می­ شود. لذا کلیه پذیرفته­ شدگان می­ بایست ضمن رعایت موارد ذیل در تاریخ­ های مشخص به سامانه آموزشی دانشگاه (erp.gau.ac.ir) مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. پس از ثبت نام اولیه (اینترنتی) لازم است اصل مدارک جهت ثبت نام قطعی به صورت پستی حداکثر تا تاریخ 1401/07/30 ارسال شود.

اتمام ثبت نام اینترنتی+ارسال پستی مدارک= ثبت نام قطعی

----------------------------------------------------------------

مرحله اول- ثبت نام اینترنتی

1) فرم های مورد نیاز ثبت نام را از جدول زیر دریافت و موارد لازم را به دقت تکمیل نمایید و از فرم تکمیل شده جهت بارگذاری در مرحله ثبت نام اینترنتی اسکن تهیه کنید.

فرم ها

دریافت نمونه فرم شماره (1): فرم اخذ تعهد از فارغ ­التحصیلان دانشگاه­ها و موسسات عالی داخل و خارج از کشور و دانشجویان فعلی و انصرافی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی کشور

دریافت نمونه فرم شماره (4): فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته ­شدگان منطقه 1، رزمندگان و ایثارگران

دریافت نمونه فرم شماره (5): فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته­ شدگان سهمیه­ های مناطق 2 و 3

دریافت نمونه فرم شماره (7): تعهد برای پذیرفته ­شدگان دارای تناقض معدل کتبی دیپلم (برای رشته ­های بدون آزمون)

دریافت نمونه فرم شماره (11 و 12): فرم معرفی پذیرفته ­شدگان کارمند

دریافت نمونه فرم شماره (15): فرم مشخصات داوطلبان افغان و عراقی شرکت کننده در آزمون سراسری

دریافت نمونه فرم 18: گواهی تایید برای داوطلبانی آسیب ­دیده در زلزله و سیل

دریافت فرم درخواست شناسه کاربری و رمز عبور جهت استفاده از خدمات اینترنتی دانشگاه

دریافت فرم درخواست ثبت نام

اسکن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی

اسکن اصل کارت ملی (دو طرف)

اسکن اصل شناسنامه از همه صفحات

اسکن عکس پرسنلی (عکس در سال جاری گرفته شده باشد)

اسکن اصل یا گواهی موقت و ریز نمرات پایان دوره متوسطه مخصوص پذیرفته­ شدگان نظام آموزشی 6.3.3

اسکن اصل یا گواهی موقت و ریز نمرات پایان دوره پیش­ دانشگاهی برای دانش‌آموزان سالی واحدی

اسکن برگه حاوی کد رهگیری تأییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و گزارش کلی سوابق تحصیلی (مطابق بند 3 اطلاعیه) از سامانه استعلام « تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش

اسکن مدارک نظام وظیفه شامل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت (برای پذیرفته شدگان مشمول و در حال خدمت به ترتیب مطابق بند 6 و 7 این اطلاعیه اقدام می­ شود).

اسکن حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی اداره یا موسسه محل کار برای کارمندان دولت

اسکن مدرک کاردانی برای دارندگان این مدرک

*لازم است اسکن فرم ها و مدارک به صورت رنگی و واضح بوده و حجم هر فایل  بیشتر از 240 کیلوبایت نباشد.

2)‌ مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه (erp.gau.ac.ir) (در قسمت پایین صفحه بر روی قسمت پذیرش کلیک نمائید) و انجام مراحل پذیرش اینترنتی، پرداخت اینترنتی شامل هزینه خدمات آموزشی برای کلیه پذیرفته شدگان و شهریه (فقط برای دانشجویان نوبت دوم شهریه پرداز) با استفاده از کارت های شتاب و رمز پویا. جهت دریافت فیلم آموزشی نحوه ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید.