اطلاعیه مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری 1403

به اطلاع داوطلبان پذیرفته شده مرحله اول آزمون دکتری می رساند:

• ثبت نام متقاضیان جهت انجام مرحله دوم آزمون (مصاحبه) از تاریخ 1403/03/16  از طریق سامانه ثبت نام و مصاحبه انجام خواهد شد.
  • تاریخ انجام مصاحبه از 22 خردادماه 1403 لغایت 16 تیرماه 1403 به صورت حضوری در محل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خواهد بود. داوطلبان لازم است طبق جدول زمانبندی اعلام شده در اطلاعیه ثبت نام و کارت شرکت در حلسه مصاحبه، در محل مصاحبه حاضر شوند.
  • ثبت نام الکترونیکی در کد رشته محل های معرفی شده از سوی سازمان سنجش جهت انجام مصاحبه الزامی است و داوطلبان موظف هستند در تاریخ اعلام شده نسبت به ثبت نام و انجام مصاحبه اقدام نمایند.
  • اطلاعیه مربوط به شرایط ثبت نام، مدارک مورد نیاز و زمان انجام مصاحبه متعاقبا از طریق سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و سامانه ثبت نام و مصاحبه اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

تاریخ ارسال خبر :   13 خرداد 1403 - 11:16    |     تعداد بازدید :   414